Penulisan ebook sama sahaja dari dulu dan tidak pernah berubah tetapi masih tidak ramai yang tahu cara mudah untuk menghasilkannya..

 

Daripada: PakTeh
Tarikh:

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Usahawan yang saya hormati, pertama sekali saya ingin mengucapkan TAHNIAH kepada anda kerana berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai Panduan Mudah Menulis Ebook. Saya pasti anda juga ingin menghasilkan eBook sendiri atau mungkin sudah mula menulis tetapi menghadapi jalan buntu untuk menyiapkannya.

Mungkin ada tertanya-tanya apakah jalan mudah untuk menghasilkan ebook sendiri? Saya akan berterus terang dengan anda, tiada jalan “SHORTCUT” untuk menghasilkan ebook sendiri tetapi ada teknik dan panduan mudah yang boleh anda gunakan untuk menyiapkannya.

Saya akan berikan kepada anda senarai yang perlu dipenuhi untuk menghasilkan sesebuah ebook dan tidak terkecuali senarai yang perlu dipenuhi untuk menghasilkan laman jualan sendiri. Laman jualan penting kerana ianya akan digunakan untuk memaparkan maklumat ringkas mengenai ebook yang bakal anda jual. Ianya sama seperti apa yang anda sedang baca sekarang.

 

Sebelum itu biar saya tanya lagi beberapa soalan:

Anda menghadapi masalah untuk mencari topik yang sesuai untuk menulis ebook?
Anda mempunyai masalah untuk menulis tajuk ebook?
Anda mempunyai masalah untuk mengembangkan idea?
Anda mempunyai masalah dari segi gaya penulisan?

Jika kebanyakkan jawapan anda adalah “YA”, anda berada ditempat yang betul…

 

Ini Realiti Yang Perlu Anda Tahu!

Saya tidak mahu memberikan “JANJI KOSONG” semata-mata kerana mahukan duit anda.. Setiap perniagaan ada cabaran yang tersendiri, bermula dari mencari idea sehinggalah kepada pemasaran. Semuanya memerlukan kesungguhan jika benar-benar ingin melibatkan diri dalam bidang penulisan.

Adakah saya akan dapat buat ebook sendiri dengan panduan ini?

YA, jika anda mengikuti setiap langkah yang diberikan dan tidak berhenti separuh jalan.
 

Adakah saya akan dapat menjana pendapatan yang lumayan dengan panduan ini?

Keuntungan merupakan sesuatu yang subjektif. BERGANTUNG kepada jenis produk dan cara anda mempromosikannya.

 

Bagaimana cara saya untuk menjana pendapatan konsisten daripada ebook?

Banyakkan membaca dan menulis ebook baru. Perbaiki pemasaran untuk ebook sedia ada.

 

Saya tidak terkenal, ada ke yang nak beli ebook saya?

ADA, jika anda jual kepada orang yang betul-betul memerlukannya.

 

Usah Buang Masa Anda Mencari Jawapan Sendiri!

Tahukah anda kebanyakkan maklumat ini sudah saya kumpul, kaji dan aplikasikan untuk sekian lamanya. Kini tiba masanya untuk anda mewarisi segala ilmu yang sudah dikumpul dan diterjemahkan ke dalam satu panduan yang diberi nama “Panduan Mudah Menulis eBook”.

Apa yang akan saya dedahkan kepada anda, antaranya adalah seperti..

  1. Salah faham mengenai perniagaan ebook
  2. Teknik pencarian idea
  3. Pemilihan tajuk ebook
  4. Kandungan ebook

Semua tajuk yang dibincangkan menggunakan bahasa yang mudah difahami kerana menggunakan ayat yang ringkas dan padat. ukan itu sahaja, setiap topik mempunyai sub topik untuk memberi lebih pemahaman kepada anda.

 

Berapakah Pelaburan Anda Untuk Mendpatkan eBook ini?
“Pelaburan masa dan wang tanpa tindakan adalah membazir.”

Baiklah, saya tidak mahu bererita panjang mengenai harga. Yang penting pelaburan anda untuk mendapatkan ilmu pastinya berbaloi. Kerana dengan adanya ilmu ini, anda boleh menjana lebih banyak wang pada masa hadapan. Jangan risau, saya tidak akan meletakkan harga yang terlalu tinggi untuk pelaburan menghasilkan ebook pertama anda.


Ini adalah harga terendah yang boleh saya tawarkan RM100 sahaja kerana saya tidak mahu nilai ini membebankan anda. Ebook ini nilainya boleh melebihi RM150 tetapi saya kurangkan kepada RM27 sahaja…Khas untuk membantu anda belajar.

 

YA, pelaburan anda hanya…


Untuk waktu sekarang itu sahaja jumlah yang perlu anda laburkan.Tetapi nilai ini boleh berubah pada bila-bila masa sahaja setelah mencapai jumlah sasaran.


Dapatkan Sekarang!


Bertindak sekarang! Klik butang dibawah dan ikut langkah yang seterusnya. Anda boleh menjana wang daripada hasil penulisan sendiri dengan lebih cepat jika bertindak sekarang.


INI JAMINAN SAYA


Saya yakin dengan kualiti eBook ini. Demi untuk menjaga kepuasan hati pelaburan anda saya menawarkan Jaminan Pulangan Wang selama 60 Hari jika anda tidak berpuas hati dengan kandungan dan merasakan ebook ini tidak memberi apa-apa faedah kepada anda.


Saya serius dengan semua yang dijanjikan! Tanpa banyak soal, saya akan pulangkan 100% wang anda jika anda tidak berpuas hati dengannya. Jangan risau, saya tidak akan blacklist atau melarang membeli produk saya yang lain.


Jadi tiada risiko langsung jika anda membeli produk ini sekarang.

 

 

Sahabat usahawan internet anda,

PakTeh
Usahawan Internet
www.produkMRR.com

 

P.S. - Saya memberi jaminan penuh wang anda akan dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan segala maklumat yang ditulis di dalam ebook ini. Dapatkan Sekarang!


P.P.S. - Ingat, nilai RM27 hanya sementara. Saya boleh naikkan harga pada bila bila masa setelah mencapai jumlah sasaran. Anda boleh dapatkannya lebih murah sekarang. Dapatkan pada harga diskaun ini segera.


P.P.P.S. – Pelaburan ilmu hanya lebih besar manfaatnya kerana ilmu tidak akan pernah habis dan saya yakin ianya boleh mengubah hidup anda.