WAJIB!! Setiap daripada usahawan internet perlu ada senarai emel sendiri bermula dari sekarang!

“1, 254 senarai emel berkualiti yang responsif lebih baik daripada 12, 315 senarai emel tidak responsif.”

 

Dari Meja: PakTeh
Tarikh:

 

Rakan-rakan usahawan internet sekalian,

Jika ditanya kepada otai usahawan internet apa yang perlu dilakukan untuk mendapat keuntungan yang besar sama seperti mereka, saya pasti jawapan mereka adalah dengan mengumpul “senarai emel yang sesponsif”. Setiap kali menghadiri seminar usahawan internet anda akan diwajibkan untuk memiliki senarai emel sendiri.

Tak kisahlah sama ada anda seorang newbie atau otai, anda perlu mula menggumpul emel bermula daripada sekarang. Ebook ini akan membantu anda untuk mula mengumpul emel sendiri dengan cara yang berkesan.

Jika anda masih baru lagi dalam perniagaan internet mungkin anda menghadapi masalah dibawah..

Tidak tahu cara untuk menghasilkan Squeeze Pages untuk membina senarai emel.
Ada Squeeze Page tapi tidak tahu dimana untuk mempromosikannya.
Tidak mempunyai “tool automatik” untuk digunakan dalam Squeeze Page.

Mungkin anda masih lagi kurang yakin dengan kelebihan mempunyai emel sendiri, biar saya akan ceritakan sedikit kepada anda.

Bayangkan anda mempunyai senarai emel responsif sebanyak 3 ribu emel. Di dalam 3 ribu email ada sekurang-kurangnya 1 peratus prospek yang berminat dengan produk yang anda tawarkan, ini bermaksud ada 30 orang yang berminat.

Jika produk anda dijual pada harga RM20 untuk setiap salinan di darab dengan 30 orang pembeli bersamaan dengan RM600 keuntungan. Dengan mudah boleh dapat RM600 tanpa menggunakan medium pemasaran berbayar yang lain, tanpa perlu bersusah payah melakukan promosi disini sana. Cukup sekadar meluangkan masa selama 10 minit untuk menulis email dan hantar.

Itu secara ringkasnya jika anda mempunyai senarai emel sendiri…

 

Nampak menarik bukan?

“YA, semuanya nampak menarik..nampak macam tipu.”
“Cakap senang laa sebab U orang dah kenal..saya ni orang tak kenal .”
“Ingat senang ke nak kumpul email banyak tu?"
" Saya tak ada produk nak dipromosikan buat apa saya nak kumpul emel dulu?”

 

Ini kebanyakkan persoalan yang selalu bermain di fikiran usahawan internet baru.

Tidak dinafikan mengumpul email ke tahap berpuluh-pulih ribu itu agak susah tapi jika tidak bermula dari angka yang kecil bagaimana boleh kita mencapai angka yang besar. Setiap OTAI juga bermula dari kosong, bermula dari seseorang yang tidak dikenali menjadi seorang yang dikenali. Jika mereka boleh buat kenapa anda tidak boleh? Jangan masukkan semua perkara negatif ke dalam fikiran.

Sebab itulah panduan ini dicipta, untuk membantu anda bermula dari KOSONG.

Sekarang rehatkan minda, tarik nafas, hembus dan teruskan pembacaan.

 

Apa yang dimasudkan dengan membina senarai berkualiti dan apa yang boleh kita manfaatkan daripada senarai tersebut!

Membina senarai berkualiti bermaksud membina pengikut terhadap produk yang berkaitan dengan minat mereka. Semakin ramai senarai pengikut terhadap produk yang mereka minati semakin besar potensi untuk menjana pendapatan darinya.

Bagaimana kita boleh manfaatkan senarai tersebut? Senarai bukan hanya boleh digunakan untuk menjual sahaja malahan ianya penting untuk membina kreadibiliti anda. Semakin kerap berhubung semain mereka mengenali anda.

 

Anda pernah dengar perkataan “email marketing”?

Mungkin anda pernah dengar dan mungkin perkataan ini masih baru lagi bagi anda. Dalam Bahasa Malaysia email mrarketing bermaksud pemasaran emel. Teknik pemasaran emel menggunakan medium emel sebagai tempat melakukan promosi.

Kenapa emel? Ini kerana emel lebih bersifat peribadi dan lebih dipercayai. Pemasaran emel adalah teknik pemasaran yang paling efektif dan paling pantas. Ianya diakui oleh ramai usahawan tempatan dan juga antarabangsa.

 

SPAM VS BERETIKA!!


APA ITU SPAM?

SPAM bermaksud menghantar email promosi kepada seseorang tanpa kebenaran. Penjual yang kurang memahami konsep pemasaran emel selalu menggunakan kaedah ini.

Ini tidak akan memberi apa-apa kelebihan kepada anda dari segi keuntungan kerana SPAM bukanlah prospek yang berkualiti dan berpotensi untuk membeli apa yang ditawarkan. Bukan itu sahaja, ianya boleh memberikan reputasi yang buruk terhadap perniagaan anda. Prospek yang diganggu cenderung untuk membalas emel yang dihantar dengan kata-kata yang tidak menyenangkan.

Bukan itu sahaja, enjin carian seperti GOOGLE juga amat bencikan SPAM. Jika mereka menerima laporan mengenai perniagaan anda terutamaya yang menggunakan website, RISIKO BESAR untuk laman web anda di senaraikan sebagai SPAM.

 

APA ITU BERETIKA?

Menghantar emel dengan cara yang beretika adalah dengan mendapatkan keizinan daripada mereka. Prospek mengisi nama dan emel mereka untuk mendapatkan produk PERCUMA atau untuk melanggan info, itulah cara untuk mendapatkan keizinan. Hanya mereka yang betul-betul berminat sahaja akan memasukkan memberikan nama dan emel mereka kepada anda. Dengan cara ini mudah untuk anda mengubungi mereka.

jika maklumat yang anda kongsikan menarik, mereka tidak akan teragak-agak untuk berkongsi bersama dengan orang lain.

 

Oleh sebab itu anda perlu jauhi SPAM dan mula mengumpul emel dengan cara yang beretika..

Bagaimana cara untuk menjauhi SPAM? Bagaimana cara untuk menghantar emel dengan cara yang beretika? Semuanya akan saya tunjukkan di dalam satu pakej yang diberi nama “Membina Senarai Berkualiti”.

Apa yang akan anda pelajari di dalam ebook ini?

Anda akan belajar cara untuk meghasilkan squeeze page
Cara mudah untuk mendapat subscriber
Cara berkomunikasi dengan subscriber

 

INGAT! ini bukanlah satu pilihan tetapi
sesuatu yang wajib anda buat jika ingin berjaya dalam perniagaan internet..

Mungkin sekarang anda masih lagi berfikir kerana masih belum ada produk untuk dipromosikan. Jangan risau kerana tidak semestinaya mempunyai produk baru boleh mengumpul emel dan pada waktu inilah sesuai untuk berkomunikasi dengan prosepek dan biarkan mereka mengenali anda.

Semakin mereka mengenali anda, semakin mudah untuk anda menjual kepada mereka.

 

Berapa pelaburan saya untuk mendapatkan ebook ini?


Jika anda benar-benar ingin mula membina senarai emel sendiri saya akan berikan anda tawaran yang rendah dan sesuai sebagai permulaan. Saya betul-betul ingin membantu anda, dengan itu saya ingin mengatakan pelaburan anda untuk mendapatkan ebook ini hanya RM27 sahaja.

Harga RM27 sesuai walupun nilainya lebih tinggi dari itu. Jangan tunggu sehingga saya berubah fikiran dan meletakkan harga yang lebih tinggi. Klik butang dibawah dan mulakan pembelajaran anda sekarang!

Klik pada butang dibawah untuk membuat tempahan segera.

Jaminan Wang Dipulangkan 100% Dalam Masa 60 Hari

Saya yakin produk ini akan membantu anda membina senarai yang berkualiti. Tetapi jika anda tidak berpuas hati dengan segala info yang di kongsikan dan masih tidak dapat mengumpul walau satu email sekalipun setelah mengikuti semua langkah yang ditunjukkan, saya akan kembalikan semula  100% wang anda.

Disebabkan itu saya memberikan jaminan 60 hari untuk anda mencuba semua langkah yang ditunjukkan. Masa 60 hari juga cukup digunakan untuk anda membuat sekurang-kurangnya satu halaman squeeze page untuk mengumpul senarai emel.

 

Jadi, anda tidak perlu bimbang kerana pelaburan anda dijamin 100% tiada risiko.

 

Salam kejayaan,

PakTeh
Usahawan Internet
www.produkMRR.com


P.S:  Pelaburan anda dijamin 100%, jika segala maklumat yang dikongsikan tidak membantu anda walupun sedikit maklumkan kepada saya, saya akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal.

P.P.S: Jangan biarkan peluang ini berlalu begitu saja. Inilah peluang anda untuk memiliki senarai emel sendiri dan menjana pendapatan melaluinya. Dapatkan sekarang!