Bukan semua perniagaan memerlukan modal yang besar untuk bermula…

 

Daripada: Nama Anda
Tarikh:

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Tahniah kerana menjumpai halaman ini dan terima kasih kerana berniat untuk meneruskan pembacaan. Luangkan 5 minit masa anda untuk membaca halaman ini kerana saya yakin ianya akan membantu anda.

Jika anda masih belum pernah lagi mendengar perkataan “affiliate” mungkin anda tertanya-tanya apa itu affiliate dan bagaimana ianya boleh membantu anda untuk menambah pendapatan.

Affiliate menjadi sumber pendapatan sampingan..

Dalam dunia yang dikuasai teknologi internet, menjana pendapatan hanya dari rumah sudah tidak lagi mustahil untuk dilakukan. Affiliate merupakan salah satu daripada sumber pendapatan sampingan oleh kebanyakkan usahawan internet.

Apa itu Affiliate?

Affiliate merupakan salah satu teknik pemasaran yang menguntungkan kedua-dua pihak iaitu pemilik produk dan juga anda sebagai ajen affiliate. Sekiranya anda berjaya menghasilkan jualan anda akan mendapat komisen daripada penjual.

Dalam perkataan mudah anda perlu mempromosikan sahaja produk tersebut. Sekiranya ada pembeli yang membeli daripada pautan affiliate anda, anda akan mendapat komisen.

Terdapat beberapa jenis affiliate yang boleh disertai, antaranya adalah seperti “PPC-Pay Per Click” , ”PPL-Pay Per Lead”dan “PPS-Pay Per Sales”.

Pay Per Click – Anda akan dapat komisen berdasarkan klik pelawat. Ianya sesuai digunakan jika anda mempunyai website sendiri dan pelawat sekurang-kurangnya 1000 pelawat sehari. Ada penganjur yang menawarkan komisen 0.01 sen untuk 10000 klik.
Pay Per Lead – Anda akan dapat komisen setiap kali prospek mendaftar emel mereka melalui pautan affiliate anda. Kebiasaanya komisen RM0.20 – RM2 untuk satu pendaftaran.
Pay Per Sales – Anda akan dapat komisen berdasarkan unit jualan. Jumlah komisen bergantung kepada jenis produk. Kebiasaanya komisen 30%-100% diberikan untuk produk digital dan komisen 5% - 30% untuk produk fizikal.

Mengapa Affiliate?

Mungkin ini salah satu soalan yang terlintas di fikiran anda. Mengapa perlu menceburi affiliate dan berkongsi pendapatan? Mengapa tidak buat produk sendiri dan simpan 100% keuntungan?

Baiklah, biar saya terangkan kepada anda mengapa anda perlu memilih affiliate sebagai sumber pendapatan baru.

Untuk pengetahuan anda, menjadi ajen affiliate kebanyakkanya tidak memerlukan modal dan jika ada pun modalnya tidak terlalu besar. Anda boleh terus mempromosikan produk tersebut sejurus selepas habis pendaftaran.

Jika anda berniat untuk menghasilkan produk sendiri mungkin anda memerlukan lebih banyak masa untuk menyiapkannya dan memerlukan modal untuk servis tambahan seperti surat jualan dan grafik ecover.

Dengan affiliate, anda…

TIDAK perlu pening kepala untuk menghasilkan produk sendiri
TIDAK perlu mengeluarkan modal permulaan kalau ada pun tidak mahal
TIDAK perlu menghasilkan sendiri bahan promosi
TIDAK perlu menghantar produk kepada pembeli
TIDAK perlu melayan kerenah pelanggan

Bagaimana Affiliate berfungsi?

Saya terangkan seringkas yang mungkin untuk pemahaman anda..

1. Cari produk yang menawarkan program affiliate.
2. Daftar sebagai ajen affiliate.
3. Ambil bahan promosi yang disediakan dan mulakan promosi.
4. Pembeli beli produk dan anda dapat komisyen

 

Untuk menjadi affiliate yang berjaya mengaut komisen yang tinggi anda hanya perlu fokus kepada “PROMOSI” sahaja.

 

“Saya nak belajar, apa yang perlu saya buat?”

Segala apa yang perlu anda tahu sudah dibukukan dalam bentuk digital dan sedia untuk dimuat turun. Anda akan didedahkan dengan asas dan teknik yang perlu dikuasai di dalam perniagaan affiliate. Sebelum itu biar saya dedahkan apa yang bakal anda pelajari di dalam pakej ini nanti..

Asas perniagaan Affiliate
Pemilihan program affiliate yang menguntungkan
Teknik promosi berkesan
Sumber traffik yang menguntungkan

Anda akan mempelajari semua seperti yang dinyatakan di atas..
Panduan tersebut adalah…”Affiliate Power - Jana wang tambahan dengan Affiliate

Berapakah Pelaburan Untuk Mendpatkan eBook Affiliate Power?

Produk ini berada di dalam ketegori yang tersendiri dimana teknik yang disampaikan selalu berubah dan “UP TO DATE” mengikut perubahan masa. Anda bertuah kerana teknik di dalam ebook ini telahpun dikemaskini dengan teknik-teknik terbaru dan pastinya pelaburan anda berbaloi.

Jangan tunggu lagi kerana ini tawaran terendah yang boleh saya berikan sebelum ianya dinaikkan kepada yang lebih tinggi..

Dapatkan eBook Affiliate Power sekarang pada harga RM27 sahaja. Tiada cas tambahan, tiada cas GST, hanya RM27 untuk sekali bayaran sahaja..

Saya meletakkan harga rendah kerana saya mahu anda berjaya sebagai seorang affiliate. Jika saya hanya memikirkan keuntungan semata-mata, dengan mudah panduan ini dijual pada harga RM197 untuk satu salinan. Anda perlu bertindak sekarang sebelum saya berubah fikiran..

YA, pelaburan anda hanya…


Dapatkan Sekarang!
Bertindak sekarang! Klik butang tempahan dibawah dan ikut langkah yang seterusnya. Anda boleh menjana wang daripada affiliate dengan lebih cepat jika bertindak sekarang.


INI JAMINAN SAYA

Demi untuk menjaga kepuasan hati pelaburan anda saya menawarkan Jaminan Pulanagan Wang selama 60 Hari jika anda tidak berpuas hati dengan kandungan dan merasakan ebook ini tidak memberi apa-apa faedah kepada anda. kepuasan anda dijamin 100%.

Saya serius dengan semua yang dijanjikan! Tanpa banyak soal, saya akan pulangkan 100% wang anda jika anda tidak berpuas hati dengannya. Produk ini anda boleh simpan dan praktikkan sehingga berjaya. Jangan risau, saya tidak akan blacklist atau melarang membeli produk saya yang lain.

Jadi tiada risiko langsung jika anda membeli produk ini sekarang.

 

Sahabat usahawan internet anda,
Nama
Usahawan Internet
www.websiteanda.com

 

P.S. – eBook ini ditulis dalam Bahasa Malaysia menggunakan ayat yang mudah utntuk difahami. Anda boleh gunakan teknik yang sama untuk produk antarabangsa.

P.P.S. - Saya memberi jaminan penuh wang anda akan dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan segala maklumat yang ditulis di dalam ebook ini. Dapatkan Sekarang!